Immortal_46 Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Witam Pewnego dnia, rozebrałem replikę i posmarowałem ją olejem silnikowym, i myślałem że będzie ok, ale jednak się myliłem, i za późno się dowiedziałem ze Silnikowy olej jest bardzo szkodliwy, byłem w tedy noobek i nic nie wiedziałem o smarowaniu replik, Prawdopodobnie zniszczyłem cały tłok i cylinder tym sposobem. Mowa oczywiście o MP5 SD3 UHC Powiedzcie mi gdzie moge dostać Tłok Cylinder i sprężynę główną ? Czy Te z tajgun od firmy HFC będą dobre ? http://www.tajgun.pl/?prod=556&cat=166 I gdzie mogę znaleźć spręzyne , bo nigdzie nie wdziałem Z góry bardzo dziękuje, liczę na waszą pomoc. Quote Link to post Share on other sites
pixxel Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Nie panikuj ;). Pierwsze co zrób to rozbierz replikę i oczyść części, które smarowałeś. Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 Już tak robiłem kilka razy, i smarowałem już olejem silikonowym. I muszę zmienić te część i się pytam czy będą dobre ? I jaka spręzyna bo się wkurzyłem i zepsułem ją. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts