V1RooZ Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Witam przymierzam się nad kupnem zespołu spustu do Cyberguna Mausera SR Warrior, jest taki sam Warrior Wella. I teraz pytanie, wysłałem maila do G&H o kupno. Odpisali że musiał bym wysłać replikę i teraz pytanie czy można ufać? Nie ma żadnego poświadczenia nic wysyłam w ciemno, i jeszcze czy wysyłać całą replikę z body? I jak wysłać coś takiego dużego ja z wrocka jestem i nie chcialbym zeby to sie nie poniszczyło. Jakich dostawców polecacie? Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Dostałbyś bananem w twarz, gdybym miał taką możliwość, ale cóż. Masz tutaj odpowiedni temat i precz mi z oczu ;-). Quote Link to post Share on other sites
V1RooZ Posted January 21, 2010 Author Report Share Posted January 21, 2010 Dostałbyś bananem w twarz, gdybym miał taką możliwość, ale cóż. Masz tutaj odpowiedni temat i precz mi z oczu ;-). No dobra lajtowo :D Ale teraz pytanie jak wysłać replike? Przez co i całą? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ja pier.... a w czym dostałes replike ? w worku na smieci ? chyba nie.. tylko w pudełku z wypełnieniem styropianowym. owiń folia babelkowa folią streth i taśma zaklej i wyślij kurierem ( poczta drozej wyjdzie przy replice) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts