Prawda Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Witam! Jestem posiadaczem takiej repliki i mam co do niej parę pytań (wiem, że jej temat był poruszany w innym temacie, ale szczerze mówiąc niewiele z niego wynika -> http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=3950&hl=m92+fs ), a mianowicie: - Jak jest z jej awaryjnością, czy w ogóle jest jeszcze produkowana ? - Które magazynki do niej pasują (nie wiem, czy szukać KWA, WA, czy może KSC) - Generalnie która firma ją wyprodukowała ? WA, czy KWA... Z tematu, do którego link podałem wynika, że żadnej współpracy między firmami nie było... Z góry dzięki za odpowiedzi :) Jeżeli temat jest w złym miejscu, lub cokolwiek z nim nie tak, to proszę o przeniesienie/ cokolwiek ;) Quote Link to post Share on other sites
Prawda Posted January 24, 2010 Author Report Share Posted January 24, 2010 Pomoże ktoś ? Quote Link to post Share on other sites
Prawda Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Ponawiam pytanie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts