BK_Kuba Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 Witam Kupiłem sobie niedawno krótkofalówki Motorola T4900 ale dowiedziałem się ,że posiadają one zakazane pasmo FRS. Ale mają one jeszcze jedno GMRS czy jego mogę używać? I jeszcze jedna prośba TECHNICZNA. Są to krótkofalówki sprowadzone ze stanów w Polsce takiego modelu nie widziałem więc i nie ma do nich części. Ale wiem ,że jest możliwość przerobienia bądź dostania gdzieś zestawu słuchawkowego (chodzi mi o mikrofon na patyczku i słuchawkę) Jeżeli ktoś mi może pomóc coś takiego zrobić lub powie jak można to zrobić. Czy może na przykład pasują od innych modeli takie zestawy lub też słyszałem ,że można od zestaw komórkowy przerobić. Wejście jest Mini Jack. Proszę o pomoc bo taki zestaw jest mi bardzo potrzebny. Dziękuje z góry za pomoc i Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 wydaje mi się, że Motorola ustandaryzowała modele swoich radyjek i bez problemu jakikolwiek mikrofon na patyczku z pod znaku "M" bedzie pasować Quote Link to post Share on other sites
BK_Kuba Posted September 7, 2004 Author Report Share Posted September 7, 2004 A czy zestaw słuchawkowy komórkowy Motorol też będzie pasował?? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 8, 2004 Report Share Posted September 8, 2004 i po co dublujesz tematy? http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=8450 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts