jerry1981 Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Witam @ll, mam mały dylemat . Kupiłem nową lunetkę 45mm i chcę dopasować pierścienie mocujące a nie chcę wyrzucać kasy w błoto. Czytałem że "mediumy" są tylko do rozmiaru 44mm ale chciałbym się upewnić zanim wydam kasę. Pozdrawiam [Nie znasz języka polskiego?] Edited January 24, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
ajgor_aa Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 Montaż 45 mm pod lunetę? A nie przypadkiem taką masz średnice szkła? Z tego co wiem to są montaże max 30mm Quote Link to post Share on other sites
jerry1981 Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 Montaż 45 mm pod lunetę? A nie przypadkiem taką masz średnice szkła? Z tego co wiem to są montaże max 30mm Tak chodziło mi o średnice szkła, czy na średnim montażu nie będzie luneta dotykała szyny . Pozdrawiam i przepraszam za niesprecyzowanie mojego pytania. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 miałem 42mm na (chyba) niskich(były to fabryczne montaże) i było prawie na styk. na wysokim powinno byc ok. Quote Link to post Share on other sites
jerry1981 Posted January 28, 2010 Author Report Share Posted January 28, 2010 Poszperałem troszkę w sieci i znalazłem , mimo wszystko dziękuje za pomoc i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts