cinekxxx Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Witam, zakupiłem wyżej wymieniony model (używkę) ale się tak złożyło, że brakuje części do zamontowania pokrywy zamka i suwadła. Nie bardzo się orientuję co będzie do tego zabiegu potrzebne i ewentualnie gdzie dokupić ewentualne części. Proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Trochę precyzyjniej, co już posiadasz? pokrywę zamka rozumiem że jest mam na dzieje że replika też :-P . Podejrzewam że brakuje ci zatrzasku pokrywy zamka albo prowadnicy tegoż zatrzaska albo sprężynki albo... Za mało danych by stwierdzić, postaraj się lepiej. Quote Link to post Share on other sites
cinekxxx Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Tak, replika jest ;) Nie ma żadnych części do montażu, jest tylko replika a pokrywa i suwadło są luzem, osobno bez żadnych więcej gadżetów. Więc raz jeszcze - co będzie mi potrzebne aby założyć pokrywę i suwadło? Quote Link to post Share on other sites
cinekxxx Posted February 14, 2010 Author Report Share Posted February 14, 2010 Problem rozwiązany dzięki użytkownikowi krzysieks. Wielkie dzięki za pomoc!!! Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts