SL_Kazik Posted September 10, 2004 Report Share Posted September 10, 2004 Jak w temacie. Kontaktował się ktoś z tym? Dostępne na machinegunie w dość niskiej cenie. Z podziałem na małe/średnie i duże pistolety. Udowe, na pas i zszelkowaciałe. Jeśli wiecie coś o tym podzielcie się bo na polsko znaczkowych stronach informacji o tym nie ma, a jest trzecia w nocy i mój angielski ogranicza się do wypisywania "cu" ludziom na gg. ... :wink: Quote Link to post Share on other sites
SL_Kazik Posted September 12, 2004 Author Report Share Posted September 12, 2004 no niech ktokolwiek coś powie... nikt nie kupił nigdy takiej kabury? Zupełnie nikt? :roll: Quote Link to post Share on other sites
DeM Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Pewnie Ci ktoś odpisze : temat juz był, wiec go zamykam. jak ktoś ma coś do powiedzenia, to pw i odblokuje. buahaha :evil: Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 sclerosiss multiplex? :wink: Quote Link to post Share on other sites
mantiz Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 DeM o kogo Ci chodzi??? :twisted: albo nie musisz odpowiadac :P moj kuzyn chyba bedzie ja kupowal, wiec jak juz ja nabedzie to podzieli sie wrazeniami. tymczasem cierpliwosci ;) pzdr Quote Link to post Share on other sites
[UFO]Bartnik Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Mam taka kabure, i powiem, ze jak na moje potrzeby swietnie sie sprawuje. Nosze w niej g17 lub usp tactical. Do obu pasuje swietnie :) pzdr marcin Quote Link to post Share on other sites
SL_Kazik Posted September 12, 2004 Author Report Share Posted September 12, 2004 ehehe :mrgreen: , dobra chłopaki nie syfcie mi w temacie. Idźcie na podwórko czy coś. O tych kaburach tematu nie było i nigdzie nie ma o tym informacji, dlatego pytam się. A jestem zbyt leniwy, żeby szukać gdzieś specjalnie daleko. Mantiz, wszelkie obserwacje mile widziane. Asatku, mógłbyś coś niecoś więcej powiedzieć o tym? Materiał z jakiego wykonano to włókno syntetyczne. Jednak neiwiele mi to mowi prawdę mówiąc. Jakiej jakości jest, jak oceniasz jego trwałość i wykonanie całej kabury? Masz kabure udową? -najpopularniejsze chyba. Quote Link to post Share on other sites
[UFO]Bartnik Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 tak mam kabure udowa :) material wyglada na calkiem trwaly tak jak i cala konstrukcja, nic sie nie strzepi nie pruje itp. ma kieszonke na magazynek. no i jak narazie nie zauwazylem zeby sama z siebie w jakikolwiek sie przesowala , przekrecala itp. za takie pieniadze moim zdaniem to dobry wybor pzrd Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 A te guny, które nosisz to gaziaki czy sprężyny? Nosisz je jako broń boczną czy główną? Chodzi o to czy podczas dłuższego biegania kabura nie majta się gdzieś i jaki jest ciężar gunów, które sie w niej znajdują. Quote Link to post Share on other sites
[UFO]Bartnik Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 nosze dwa dosc ciezkie gaziaki :) g17 full metal i usp do tego dodatkowy magazynek i nic sie nie majta :) bron oczywiscie boczna pzdr Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 szkoda, ze tyle osob sie wypowiedzialo. tak to bym wyjebal topic :wink: Quote Link to post Share on other sites
BD_Rash Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 heya Panowie ja mam dokładnie taką kaburę (na średni pistolet). Noszę w niej Berettę M9 Tactical z metalowym zamkiem i 2 magami. Za cholerę mi nie pasuje. Jak te dwa boczne paski poluzuję - to mi się macha na boki. Jak z kolei ścisnę - to odcina mi dopływ krwi i noga mi drętwieje...Jak to do cholery mam ścisnąć? Motyw jest taki, że nie mogę ustawić tego pośrednio...Albo mi się macha albo ściska żyły... :| Może jakoś ją przerobić albo coś do spodni doszyć?? (mój kumpel doszywał jakieś paseczki, a nie mam z nim kontaktu teraz...) pozdro, Rash. Quote Link to post Share on other sites
Rumcajs Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Witam, Jestem w posiadaniu kabury udowej na duzy pistolet i nosze w niej dosc ciezkiego gaziaka (Desert Eagle TM). Musze przyznac, ze jestem w miare zadowolony z tego wyboru za takie pieniadze. Uzywam DE jako broni glownej, kabura przydaje sie wiec tylko na dluzsze marsze, ew. sytuacje wymagajace uzycia obydwu łapek :). Jednak kabura udowa Strike Systems przy znacznych gabarytach broni do biegania sie nijak nie nadaje. Z reszta nawet nie ma co od niej wymagac - kosztuje w koncu 50 pln... :D Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts