pajaczeq Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 "Pojechany łikend" - "Program dla mężczyzn spragnionych nowych wrażeń. Prowadzący przemierzy Polskę wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu ciekawych plenerów. Odwiedzi miejsca, w których aktywnie można spędzić wolny czas. Pokaże, gdzie najlepiej uprawiać sporty ekstremalne. Program odkryje nieznane lub zapomniane atrakcje poszczególnych województw i regionów Polski. Udowodni, że nawet w szare i chłodne jesienne i zimowe wieczory można się świetnie bawić." Myślałem, że może was to zainteresować bo sobotni odcinek będzie poświęcony między innymi ASG jako sposobu na ciekawe spędzenie czasu :) Ja na pewno będę oglądał a info daję ponieważ może to kogoś zainteresuję :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 jak coś to wrzuć na neta artykuł o asg ;) (nie mam tvn turbo) Quote Link to post Share on other sites
pajaczeq Posted January 29, 2010 Author Report Share Posted January 29, 2010 Ok na pewno napisze :) Bardzo mnie ciekawy w jaki sposób zostanie pokazany AS :) bo raczej niczym czego nie widziałem mnie nie zaskoczą :D Quote Link to post Share on other sites
Goral16 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Oglądałem i pewiem że jak dla mnie nic specialnego (ale czego mogłem sie spodziewać) .:> Edited January 30, 2010 by Goral16 Quote Link to post Share on other sites
pajaczeq Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 A ja nie będę narzekał i powiem, że bardzo mi się podobało i AS został przedstawiony jako dobre hobby, sport na spędzenie wolnego czasu z kumplami i został przedstawiony jako hobby bezpieczne i dające naprawdę dużą satysfakcję :) Jak dla mnie AS może się cieszyć z takiej formy promocji :) Quote Link to post Share on other sites
zezol1 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ja nagralem jak bede miał kiedyś chwile to wrzuce, nagral ktos może o ASG na programie gadżet ? tez na tvn turbo Quote Link to post Share on other sites
Aliant Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 W gadżecie były tylko 2 repliki. I jeszcze w dodatku zostały przedstawione jako bezpieczniejsza alternatywa wiatrówki do strzelania do puszek :wink: A airsofcie nie było nawet słowa. Quote Link to post Share on other sites
zezol1 Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 w reklamie widzialem ze koles bawił sie jakimś AEGm i mial na glowie x800 ;/ dziwne ze nic nie powiedzieli, jutro o 16 powtórka to zobacze bo dzis mecz leciał i nie mialem okazji Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts