Skejter Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Witam. Ostatnio mam taki problem iż ta część ktorą się odciagą do regulacji hop upa,że niedobija do końca i jest jakby luźny.jak to zniwelować i co jest tego przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 (edited) Jeśli chodzi o CM.031, które masz w profilu, sprawa jest prosta. Albo zgubiłeś kawałek rurki, która zatrzymywała sprężynę przed dojściem do samego końca, albo sprężyna się wyrobiła. W obu przypadkach owiń grubą warstwą taśmy, w odpowiednim miejscu pręt, po którym porusza się sprężyna. Edited January 31, 2010 by P3t3r Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Chyba to ta rurka mi sper***a ;/.A nieda się tego dokupić?( cały zamek) Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Pewnie i można, ale po co? Ja też ją zgubiłem, owinąłem jej miejsce taśmą i działa bardzo dobrze. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Mam też problem z zamkiem ale w RK-05. Pewnego pięknego dnia replika spadła mi prosto na zamek i odleciała część [rączka] którą odciągamy zamek... Czy można gdzieś dokupić cały zamek do RK ?? :poddanie: :poddanie: Czy ktoś ma na sprzedaż zamek ?? !! Czy będzie pasował zamek od Cymki.. ?? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nie zamek, tylko suwadło. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 SpoX :mrgreen: To można to suwadło gdzieś kupić ? !! :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 http://azteko.pl/suwadlo-zamek-ak47-p-191.html Ale do AK47. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 (edited) To jest do cymki, RK ma krótsze, ale dzięki wiem czego szukać. Nie wiesz czy ktoś z forum nie ma na sprzedaż części do RK ? ^^[suwadła] Edited January 31, 2010 by McFly Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 O komisie ty słyszał? Poczytaj, załóż temat i tyle. Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Miałem tak w cm 0.28 na suwadło dałem sprężynę, za nią taką rurkę co się kurczy pod wpływem ciepła, jeszcze dla pewności trochę kleju i trzyma, odbija normalnie luzów nie ma. jutro podrzucę fotki- słowami tego nie wyrażę :D Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 termokurczka to się nazywa... ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts