maciek22 Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 witam jak w opisie szukam gry typu MAG (tj.z kupowaniem broni i jej ulepszaniu)szukam czegoś innego niż cs lub combat army z góry dzieki Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 CoD. A jak nie CoD, to spróbuj WarRock. Nie wiem jak teraz, ale kiedy grałem to lagi były nie do zniesienia. Może teraz jest lepiej. Quote Link to post Share on other sites
maciek22 Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 CoD'a przelazłem całego z multi w 7 dni a o warrocku słyszałem ale podobno grafa gorsza od cs Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Czy dobrze zrozumiałem? Przeszedłeś multi w cod? A to ciekawe. Warrock ma grafikę dużo lepszą niż cs 1,6 lecz gorszą niż source. Lagow już nie ma ale trzeba zainwestować kilka dyszek na starcie w konto premium, bo z podstawowymi pukawkami nie masz szans. Zalety które podałeś są w AVA, ale ta gierka ma spore wymagania. Quote Link to post Share on other sites
maciek22 Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 (edited) mając na myśli przejście multi chciałem powiedzieć żę mam 70 lev i cały prestiż nie musi być darmowa ale żebym mógł kupić broń (najlepiej nie mmofps tylko fps tak jak call naprzykład) Edited January 31, 2010 by maciek22 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nie wiem o którym codzie mówisz, 5 czy mw2 ale wyexpienie ostatniego lvl to nic, gra nabiera smaku jak dołączysz do klanu. Myślę że AVA spodoba Ci się. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Kupa, a nie klan. W 7 dni? W tej grze prestiż odpala się 10 razy, co daje nam 770lvl do wbicia. Quote Link to post Share on other sites
maciek22 Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 może jednak coś lepszego pod względem grafy? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 (edited) Crysis wars, far cry 2 multi. Właściwie to lepszego pod względem grafy od? Edited February 1, 2010 by Pawelo Quote Link to post Share on other sites
maciek22 Posted February 1, 2010 Author Report Share Posted February 1, 2010 (edited) grafy od AVA a sp far cry 2 też możesz ulepszać swą broń czy tylko w multi? Edited February 1, 2010 by maciek22 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Nie wiem co masz od grafy w AVA (znając życie masz starą grafikę i grasz na minimalnych detalach). W singleplayer far cry 2 mozna ulepszac bronie. Quote Link to post Share on other sites
Immortal_46 Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 (edited) Hehe myślałem że padnę przeszedłem multi w 7 dni, multi da się przejść ale na pewno nie w 7 dni, może kilka miesięcy. Jak dzisiaj grałem w cod'a, i wpadło 2 kolesi, już maxymalny prestiż, 70 lvl. O będą czesać, i co pomyliłem się, mieli najgorsze statsy w meczu, jeden miał 8-20 a drugi coś podobnego, nie wieże że gracz który przeszedł 10x 70lvl, tak gra. Easy Acount, tylko to mi sie nasówa. Co do tematu to polecam: http://www.americasarmy.com/ Edited February 1, 2010 by Immortal_46 Quote Link to post Share on other sites
Vinly Posted February 1, 2010 Report Share Posted February 1, 2010 Co to AVA ? Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 Hehe myślałem że padnę przeszedłem multi w 7 dni, multi da się przejść ale na pewno nie w 7 dni, może kilka miesięcy. Jak dzisiaj grałem w cod'a, i wpadło 2 kolesi, już maxymalny prestiż, 70 lvl. O będą czesać, i co pomyliłem się, mieli najgorsze statsy w meczu, jeden miał 8-20 a drugi coś podobnego, nie wieże że gracz który przeszedł 10x 70lvl, tak gra. Easy Acount, tylko to mi sie nasówa. Co do tematu to polecam: http://www.americasarmy.com/ Jest taki hack, który od razu odblokowuje wszystko. Lvl, wyzwania, tytuły, emblematy. Więc jak widzisz kogoś z medalem czaszki to 100%, że to hack. Na jedną 70-ke gra się około 100 godzin. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 http://ava.ijji.com/ Quote Link to post Share on other sites
Mori Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) Rozwój klas, broni oraz gadżetów do owych broni najbardziej podobny jest w B:BC2 - porównanie MAGa i bety BC2. Ot wybierasz sobie dany rodzaj profesji: zwykły sołdat, wsparcie ogniowe i snajper. Dodatkowo gadżety w postaci apteczki/spawarki-naprawiarki/ p-panca. Latając a KaeMem nie odblokujesz dodatkowych karabinów snajperskich oraz szturmowych, bo nie tak klasa. Simple. Poza tym podobnie jak B:BC2, MAG jest sporo rozleglejszy, tereny są większe, i tez masz desant na spadochronie :D W AA nie grałem, podobnie CSy, więc nie wiem jak to wygląda tam. Natomiast porównywanie MW do MAGa jest strasznie nietrafione, i kolega nie wie co pisze. Edited February 2, 2010 by Mori Quote Link to post Share on other sites
maciek22 Posted February 2, 2010 Author Report Share Posted February 2, 2010 dzieki wszystkim za odpowiedzi poczekam do marca i kupie bad company 2 Quote Link to post Share on other sites
Hamsterq Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Grając w Combat arms mieliście problem z brakiem dzwięku w grze, bo ja mam i nie wiem co mam zrobić. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Nie wiem czy nie zauważyłeś ale to nie temat o tej grze, został on już zakończony. Quote Link to post Share on other sites
maciek22 Posted February 6, 2010 Author Report Share Posted February 6, 2010 cze nie bede zaczynał kolejnego tematu ,ale znacie może jakieś gry z hk 416 (oprócz combat army?) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 rainbow six vegas Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts