garol80 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Witam, mam zamiar wymienić szkielet gearboxa oraz okablowanie w mojej M4 JG. Okablowanie już znalazłem na specshopie lecz szukam jeszcze szkieletu, był taki na Taiwanie lecz nie maja już go na składzie i poszukuje gdzie indziej. Lecz interesuje mnie także w jakim serwisie mam to wymienić? Proszę o rade. Edited February 5, 2010 by garol80 Link to post Share on other sites
AnR Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Zadam podstawowe pytanie: Po co? Link to post Share on other sites
Przypadek Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Okablowanie rozumiem :) Ale po co zmieniać szkielet jeśli nie jest pękniety? Moze lepiej zamiast tego wsadzic tam mosfet? Oddaj replike do jakiegos prywatnego serwisanta i on zrobi Ci ją jak należy :) Ew mozesz tez oddac do silesia-factory.pl :) Ja robiłem tam swoją replikę i jestem bardzo zadowolony :) Link to post Share on other sites
garol80 Posted February 5, 2010 Author Report Share Posted February 5, 2010 (edited) Chcę wymienić szkielet ponieważ jedna ze śrubek koło silniczka się nie trzyma i jak dzwoniłem do spec shopa to powiedzieli że muszę wymienić szkielety. Więc się pytam czy to jest naprawdę potrzebne. Edited February 5, 2010 by garol80 Link to post Share on other sites
szumitek Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Dobrze że nie kazali kupić nowej repliki :wink: Człowieku wstaw grubszą/o innym gwincie śrubkę i po strachu. Jak nie to chętnie odkupię ten do niczego się nie nadający GB, dwa piwa starcza? ;-) Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Chcę wymienić szkielet ponieważ jedna ze śrubek koło silniczka się nie trzyma i jak dzwoniłem do spec shopa to powiedzieli że muszę wymienić szkielety. Więc się pytam czy to jest naprawdę potrzebne. Na specshopie są najlepsi fachowcy w tych sprawach :wink: :wink: Gwint poleciał to już wymienić szkielet :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts