Piter995 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Jaka jest lepsza firma z tych trzech AGM JG P&J Quote Link to post Share on other sites
czesio007 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 mniej więcej na jednakowym poziomie. Znam ludzi którzy mają JG i AGM i nie narzekają. Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 To zależy na co patrzysz, bebechy w tej chwili najlepsze ma chyba JG ( na pewno zębatki) Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 (edited) W takiej kolejności, niezaprzeczalnie, nieodwracalnie z poszanowaniem praw zwierząt :-F: JG>P&J>AGM P.S. Inne marki często są podpisane pod produktami prosto z fabryk JG (np. GFC). Edited February 9, 2010 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Dizzy Posted February 9, 2010 Report Share Posted February 9, 2010 Jak to mówią "Wszystko tylko nie AGM", PJ produkuje na razie najlepsze chińskie emki full metal, a JG giety i emki z plastikowymi body, które podobno mają niezłe wnętrzności. Quote Link to post Share on other sites
Piter995 Posted February 9, 2010 Author Report Share Posted February 9, 2010 No właśnie chodzi mi o m4 albo m16. ;D albo jakąś mp5 używane z ca do 450zł ale to w marcu dopiero Quote Link to post Share on other sites
Everington2 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 zgadzam się z opinią Dizzy co do P&J i JG bebechy w JG są często takie jak po tuningu ale niestety może pojawić się problem gdy ktoś będzie chciał wymienić korpus na metalowy bo zaraz trzeba też wymienić komorę hop-up. Quote Link to post Share on other sites
kolarz1111 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Polecam emkę od JG i w przyszłości wymianę body i komory. Mam i sobie chwalę. Strzela co najmniej tak dobrze jak tuningowane repliki wyższej klasy - tylko to body trzeba koniecznie w przyszłości wymienić. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Ostatnią serie "emek" jg można kupić jako gfc ( tak jak boyi czy A&K jako P&J na taiwangun'ie) kosztem około 800zł. Oglądałem, bebechy wyglądają na wytrzymałe, metalowe zęby tłoka(akurat tłok widziałem bez zębów ale przemielił pare tys. kulek na m150), mosfet w stocku, zębatki i silniki już w 3 gen były dobre. A na zewnątrz metalowe body, które na pierwszy rzut oka robi lepsze wrażenie niż AGM. Edited April 26, 2010 by kobejn669 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Bo to jest JG V, czy któreś generacji ;). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 W AGM'ie na bank tłok będzie do wymiany, jeśli wsadzi się coś mocniejszego niż SP110. Przy SP120 zjadło mi zęby. Tak to ok, mam i nie narzekam, podatne na tuning. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts