kun00 Posted September 19, 2004 Report Share Posted September 19, 2004 Nie wie ktos czy jest jakis wybor w patrolu w katowicach i jakie cenki Quote Link to post Share on other sites
Tzymische Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 W patrolu to nie wiem :) Ale: Pentagon (ulica mlynska w bramie) - troche kulek, sprezyn, gaziakow, gazu i akcesoriow. Ceny rozne :-). Kulki od 9.5 zl za polskie 0.2, AK47 w wersji sprezyna cos kolo 360 zl. Za to spory wybor butow, niezly mundurow itp. Commando (2 - 3 bramy dalej w kierunku do rynku) ===> Z ASG slabo. Za to swietny wybor mundurow, zdazaja sie helmy i sporo fajnych rzeczy. Ceny generalnie porownywalne z pentagonem (chociaz kulki drozsze). edit: W sumie takie pytania najlepiej na "SLASKU" zadawac. Quote Link to post Share on other sites
wojtek1989 Posted September 27, 2004 Report Share Posted September 27, 2004 Też się kieruje co do ASG w pentagonie, częstto tam bywam ale nie wiem czy mi się opłaca tamtem M4A1 czy M16 ?? bo na inne pierdoły raczej nie patrze (uzi itp) ale MP5 też fajny, te gaziaki pistole też nawet fajne ale ja wole coś z grubej rury. :D Chyba większość z nas posiada ASG z plastiku, bo nie jestem jakimś tam nadzianym by kupować sobie elektryka za 1500 zł 8) Quote Link to post Share on other sites
majerSKY Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 witam sorx za odgrzebanie starego tematu ale po co nowy? czy ma ktos moze jakis namiar na pentagon? ew szukam innych w miare na poziomie sklepow ASG godnych polecenia w okolicach Katowic. bede wdzieczny za pomoc, fenks from mołtajn Quote Link to post Share on other sites
Baset Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ul. Młyńska 19 40-098 Katowice tel./fax: /32/253 93 91 e-mail: pentagon@pentagon.pl www.pentagon.pl ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts