Dragunoff Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Mam AK47SU firmy BOYI. Mój problem polega na tym, że z komory w której umieszczona jest bateria wypadł mi pręt i sprężynka trzymające zamek i ten przycisk do podnoszenia komory. Może mi ktoś powiedzieć czym zastąpić te części ? Albo jak zrobić je samemu? Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Mam AK47SU Że co masz? Może mi ktoś powiedzieć czym zastąpić te części ? Albo jak zrobić je samemu? Zastąpić możesz taśmą klejącą (przykleić dekiel do body). Jak dorobić? Wziąć kawałek jakiegoś metalu i ten "przycisk", który naciskasz aby zdjąć pokrywę i piłujesz, aż będzie jakoś wyglądać, a ten "pręt" możesz sobie wytoczyć, ale najlepszym rozwiązaniem będzie kupno nowych części. Quote Link to post Share on other sites
Dragunoff Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 AKS74U :] pomyłka gdzie kupić? nie znalazłem takich elementów w żadnym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Podzwoń po serwisach sklepów . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts