orsh12 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Witam! Otoz!!! Mam maly problem z moim chinskim pistoletem na baterie :P Podczas malego Treningu na sali pistolet normalnie strzelal. Wrocilem do domu, i nic... Zadnej reakcji na spust. Czego to moze byc wina? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Zabawki. A tak na poważnie, to takie zabaweczki są tak beznadziejne, że nie warto tego dotykać. Jak się zepsuło, to wyrzuć. PS. Podejrzewam baterię. Quote Link to post Share on other sites
orsh12 Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Baterie sa dobre... Pozatym to co zwyczajne 4 paluszki... Wyrzucic jej nie moge bo teoretycznie wypozyczylem ja na okres probny, a zepsutej raczej nie oddam Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 mało jest powiedziane, może brak styku , a moze spust padł.... nie potrafię odpowiedzieć Quote Link to post Share on other sites
orsh12 Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Co chcesz jeszcze wiedziec? To bede probowal ci opowiedziec Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Pokombinuj z tymi blaszkami od baterii tymi na tej klapce, też tak miałem w swoim św.pamięci [*] shitowym glocku. A tak poza tym zmień to lepiej na jakiegoś springa bo z tym sie tylko nerwów najesz a praktycznie zabardzo nie postrzelasz. Quote Link to post Share on other sites
Scorp03 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Panowie mówicie o jakim przedziale cenowym ??? Jest duża różnica między AEG'iem za 200zł a za 700. Sam mam chińczyka za 700 i uważam ze jest dobry jak na swoją cene. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Mówimy o AEPie, które kosztują max. 300zł. Przy czym opisywany przez kolegę jest na paluszki, czyli nie kosztował więcej niż 100zł. Strzelam że około 50-60zł nowy. Porównując AEPy z AEGami jest różnica. Nie ma AEPów za 700zł, więc naucz się czytać treść. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Halo halo? Kto tu się najwięcej zna na takiej pukawce? Prawdopodobnie to coś z mechaniką. Ja usunąłem płytkę z blowbackiem i do dziś śmiga, wypluł jakiś 10k kulek. We wszystkich innych, które widziałem po kilka dniach przestawał działać. Ja wyciągnąłem płytkę od BB i działa. Tzn. nie wiem czy coś poradzisz, według mnie to albo coś się zablokowało, albo elektryka. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Halo halo? Kto tu się najwięcej zna na takiej pukawce? Ale urwał? Swoją drogą, gość napisał że "wziął ją na okres próbny". Wnioskuję że ze sklepu. Patrzcie jaki sklep robi na tym interes: Dają np. za 5zł komuś takie dziadostwo, psuje się po tygodniu o czym oni doskonale wiedzą i jak trzeba oddać, każą płacić za niego bo jest zepsuty. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted May 16, 2010 Report Share Posted May 16, 2010 o dzień dobry dr_wisla pamiętasz forum airsoft.pl? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts