seba999 Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 czy ktos w koncu moze podac czy istnieje sposob "domowej " regulacji silnika w emkach? Tylko prosze nie piszcie ze na czuja itp. Bo to sam wiem zeby tak usatwic zeby bylo dobrze... Quote Link to post Share on other sites
Said Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Rozbierasz gb. Ustawiasz zębatkę silnikową na swoim miejscu. Przykręcasz chwyt razem z silnikiem do połówki gb( tej z zębatką). Regulujesz śrubę w chwycie. Wyregulowałeś ;) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Rozbierasz gb. Ustawiasz zębatkę silnikową na swoim miejscu. Przykręcasz chwyt razem z silnikiem do połówki gb( tej z zębatką). Regulujesz śrubę w chwycie. Wyregulowałeś :icon_wink: Albo i nie bo zębatka silnikowa jest za wysoko ;) Quote Link to post Share on other sites
seba999 Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 (edited) kupiłem m4 gbb i nie martwię się o silniczek!!! :D Tanio Koba KJW m4 :D polecam:) na chwile obecna zasokczyl mnie poteznie... a bylem tak na neutralu co do gazów!!! Ale ta repa zmieniła mi pogląd na świat:) co do aeg... lepiej dam do serwisu... :/ bo sam wiem ze powinna byc tak ustawiona żeby było dobrze... :/ A przykręcisz chwyt z silniczkiem???? David Copperfield!!! Edited February 19, 2014 by seba999 Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 ? Ale o co chodzi w tym poscie ? bo dla mnie to jakieś pomyje literowe... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts