Dassault Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Witam, Bracia AIRSOFTOWCY :killer: Interesuję się szeroko pojętym lotnictwem, jestem studentem 4-go roku Lotnictwa Poszukuje informacji na temat foteli katapultowych. Do Acess II mam info, najbardziej interesują mnie K-36 D ZVEZDY Poszukuje zdjęć, schematów instrukcji obsługi. Zgóry dziekuje za odp w stylu "google" :strach: Nie wiesz, nie znasz się chcesz się powymądrzać - daruj sobie. Potrzebuję fachowych informacji, napewno znajdzie się jakaś osoba "konkretna". Szukam schematów np: instalacji tlenowych w w/w fotelach. Jeśli ktoś posiada zdjęcia, opisy, wyposażenie: -zasobników awaryjnych,[ typu NAZ-7] -wyposażenia kamizelek ratunkowych proszę o kontakt. Preferuje gg/@ Pozdrawiam Link to post Share on other sites
wally Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Nie sądzisz, że tak specyficzne informacje łatwiej znaleźć na forum lotniczym / modelarskim / drugowojennym? Link to post Share on other sites
Recommended Posts