Ace Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 witam, czy miał ktoś kiedyś styczność z tą oto kamizelką http://armyworld.pl/product-pol-411-Kamize...m-LC2-oliv.html ? jak z wytrzymałością itp ? i czy w ładownicach zmieszczą się magazynki do g36 ? Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 (edited) Yyyy kamizelka USMC ?? :wink: A tak na serio. Wytrzymałość zerowa. Poszukaj informacji na forum o jej producencie Mil-tec. Szajs nie z tej ziemi. Nie warto kupować. Jeżeli już koniecznie chcesz tac vesta o takim rozkładzie kieszeni, to poszukaj kamizelki UTG. Nie wiem jak jest z jej wytrzymałością, ale z pewnością będzie lepsza niż ten Szajs-tec. Edit: a co mi tam ... Kamizelka UTG - prezentacja video - KLIK Krótki temat o UTG na forum - KLIK Edited February 19, 2010 by shellshock Quote Link to post Share on other sites
Omomierz Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Produkty Mil-teca są dupiate, jeśli to ich spodnie o modelu Ranger - radzę tego unikać, jak ognia. Jeśli chodzi o ich pozostałe produkty to na potrzeby ASG w zupełności wystarczają;) Mam od Mil-teca dwie pary BDU. Rangery nadawały się do wywalenia(ale zostawiłem sobie je na rower;) ) już po jakichś 5 praniach, a używałem ich tylko do lansowania się na mieście. Z kolei ich zwyczajne BDU jest spoko jeżeli komuś pasuje 65/35 PolyCotton ;) Quote Link to post Share on other sites
pony666 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Miałem kiedyś coś takiego, to ładnie wygląda ale ja jej miałem dość po niecałym miechu, nie wygodna jakaś, nie mogłem nic ustawić pod siebie itp, ale to tylko mojw prywatne odczucia. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted February 19, 2010 Author Report Share Posted February 19, 2010 dzięki za odpowiedzi. poszukałem co nieco i zdecydowałem się na umarexa, zapowiada się w miare solidnie Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Ja ze swojej polecam Cross Draw Vest Condora. Krój identyczny jak w kamizelce z pierwszego linku, tyram ją bez oszczędzania od dwóch lat i sprawuje się znakomicie, jest w lepszym stanie niż nowsze UTG znajomego. http://www.gunsmokearmyshop.com/condor/index.htm Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts