Szczepi Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 mam takie male pytanie czy dwa spiete magazynki do g36c mieszcza sie w ladownicy do m16? bo zamierzam kupic te bron i nie wiem czy nie bedzie ewentualnego problemu z wieksza iloscia low capow. z gory dzieki za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 23, 2004 Report Share Posted September 23, 2004 Bart mowi, "że się mieszczą do ładownicy na 3 magazynki dwa złączone do g36c" Czyli do alice wchodza, do elbevauek nie wchodzi nawet jeden. Quote Link to post Share on other sites
Szczepi Posted September 23, 2004 Author Report Share Posted September 23, 2004 dzieki Wukasz. to mi pasuje bo mam alice Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 26, 2004 Report Share Posted September 26, 2004 Male sprostowanie. Ostatnio okazalo sie jednak, ze magi G36 wchodza do niektorych kieszeni LBV. Przepraszam za wprowadzenie w blad ale takie mialem informacje. Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted September 28, 2004 Report Share Posted September 28, 2004 jeden wchodzi do podwojnej LBV/molle ale niewygodnie sie wyciaga bo blokuje sie rantem do g36 potrzebne sa usztywnione ladownice najlepiej z przegrodkami w gre wchodz BW ale ma glupie mocowanie na plastikowe zatrzaski albo Blackhawk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts