Kaem556 Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Co polecacie do 700zł? Ma być dobre i niezawodne, wygląd nie ważny. Link to post Share on other sites
jakubskate Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Zobacz w dziale "Jestem zielony". Są tam tematy typu "Jaka replika do xxx zł". A tak w skrócie to G36 z JG, nowe AK z Cymy, dozbieranie na coś markowego lub zakup markowej używki. Link to post Share on other sites
Kaem556 Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 Sorki, ale temat ,,broń do xxx" napisany jest ciut dawno, a ostatnie posty też trudno nazwać aktualnymi, bo non stop coś nowego sie pojawia, nie mówiąc już o cenach, które perfidnie pną się w górę. Teraz odnośnie L85A1 Army, wiem że był już temat o niej i można godzinami o niej czytać, ale tak ogółem, szybko i konkretnie w porównaniu do innych reoplik na granicy 700zł... opłacalna jest, czy to dobry karabinek? Dzięki i pozdr Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Tak konkretnie to znajdziesz odp tam... nie dziękuj. Temat do wykasowania. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Wyborowiec, a ty moderator jesteś, że tamty zamykać chcesz? Kaem, popatrz też na to, że jakiekolwiek części zamienne mogą być trudno dostępne. Musisz niestety sam przeczytać temat o tej replice, i postawić sobie pytanie, czy warto. Ja mogę polecić ci jeszcze M4 od P&J oraz M14 Cymy, wszystko na Taiwangunie masz. Link to post Share on other sites
Kaem556 Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 Okej Karmazyt, poczytałałem, mam już mniej więcej pełen obraz, dzięki. Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ewentualnie, popatrz na allegro, ludzie też trochę tego sprzedają, w przyzwoitych cenach. Wczoraj jak przeglądałem, to dużo emek masz do wyboru. Link to post Share on other sites
Wolfran Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Ja mu wysłałem ofertę fajnej eMki, ale chyba nie chce używanych. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Temat zamykam i jutro usuwam. Takie pytania jak wspomniał wyżej jakubskate na Zielonych. Zadaj je tam i nie zaśmiecaj forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts