OJ Junior Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Witam Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jak zdjąć prowadnicę kolby od M4 ? z góry dzięki ;) Pozdrawiam O'J Junior Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Musisz najpierw zdjąć kolbę, odciągnij ten zaczep co służy do regulowania długości w dół, wtedy się powinno zsunąć. Od dołu prowadnicy masz taką małą śrubkę, odkręcasz ją i zdejmujesz zaślepkę, po czym masz dostęp do śruby trzymającej prowadnicę. Quote Link to post Share on other sites
OJ Junior Posted February 22, 2010 Author Report Share Posted February 22, 2010 ok wieczorem pobawię się...... dzięki za pomoc ;) temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
JohnyTRS Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ja może się dołączę po części do tego pytania: Jak zdjąć kolbę? Ja też mam M4 i jakoś nie mogłem się dobrać do jej mocowania do body. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts