kryk Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Witam, mam dość nietypowy problem z magazynkiem. Kupiłem używanego colta. Wszystko w nim działa oprócz tego, że mag nie podaje kulek... Po załadowaniu kulki blokują się w tym "podawaczu kulek" i trzeba je siłą wyjmować. Jak można to naprawić? Wydaje mi się, że można to skorygować pilnikiem chociaż troche się obawiam, że za bardzo coś nadpiłuje i kulki zaczną już zupełnie wylatywać... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 nie kumam, przecież kulki mają wychodzić ze szczęk (o szczęki Ci chodzi?) z oporem. Quote Link to post Share on other sites
kryk Posted February 23, 2010 Author Report Share Posted February 23, 2010 Tak, ale te kulki zacinają się w tym magu tak, że nie wychodzą z tych szczęk do przodu i trzeba je siłą wypychać. Tutaj fotka, może troche bardziej zobrazuje o co chodzi Quote Link to post Share on other sites
wladek00 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Witam, szczęki magazynków KSC są metalowe, więc spróbuj je delikatnie rozszerzyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts