Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zacinanie sie? M4A1 P&J

Recommended Posts

Witam. Posiadam bron M4A1 P&J. Mam taki dziwny problem. Gdy jestem na dworze to czasem bron mi sie zatnie albo wolniej strzela i slyszac jak mechanizm w srodku czasem nie daje rady wystrzelic kulki. Czy to jest wina baterii? Czy czegos w srodku? Po zaladowaniu baterii do full(tak mi sie wydaje) strzela normalnie, ale gdy wyjde na dwor i juz dluzej strzelam to czasem sie zatnie i po 5min zaczyna normalnie strzelac i po jakims czasie znowu.. Moze tez to byc powod temperatury ktora panuje na dworze? Baterie posiadam Intellect 1200. Jak cos nie bedzie zrozumiale to napisze jesczze raz. Z gory dziekuje za pomoc. :poddanie:

Zimą baterie (generalnie wszystkie oprócz LI-Pol itp) tracą bardzo wyraznie na wydajności. Wina temperatury, niczego więcej raczej, nie inaczej

PS czyzbym gdzies o tym czytal na forum juz?

PS2 Jeśli w środku (pomieszczeniu) nie strzela normalnie dłuższy czas to poza czynnikiem temperatury moze faktyccznie batka szwankowac.

Pzdr

Edited by mil38

Raczej nie.. bynajmiej ja nic takiego podobnego nie znalazlem, ale dzieki za odpowiedziec.. uspokoiles mnie.. w pomieszczeniu/domu strzela normalnie... tylko jak na dworze dluzej jestem to zacina sie.. jesczze takie pytanie na szybkosci.. Ile taka baterie powinno sie czasu ladowac? zeby nie przeladowac..

Edited by 2579703