ziku Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Miałem problemy z tłokiem, który od nich nabyłem. Tłok wymienili na inny od ręki, jeszcze klamkę schronowali. W sklepie na miejscu jest sporo replik i trochę szpeju do pomacania na miejscu, a ponadto porządny serwis. Poza tym można sobie u nich dużo pogadać o szpeju i życiu, asortyment mają szeroki i dużo rzeczy mogą sprowadzić. Ceny całkiem konkurencyjne. W dodatku sklep wspiera lokalne środowisko umożliwiając spotkania przedstawicieli grup. Warto dodać, że są dystrybutorem części Guardera oraz szpeju firmy Specops. Nie wiem jak jest z obsługą przez internet, ale pewnie nie jest źle, akurat o porządną opinie firmy to oni dbają. Jednym słowem - polecam. Quote Link to post Share on other sites
Dojczer Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Miałem problemy z tłokiem, który od nich nabyłem. Tłok wymienili na inny od ręki, jeszcze klamkę schronowali. W sklepie na miejscu jest sporo replik i trochę szpeju do pomacania na miejscu, a ponadto porządny serwis. Poza tym można sobie u nich dużo pogadać o szpeju i życiu, asortyment mają szeroki i dużo rzeczy mogą sprowadzić. Ceny całkiem konkurencyjne. W dodatku sklep wspiera lokalne środowisko umożliwiając spotkania przedstawicieli grup. Warto dodać, że są dystrybutorem części Guardera oraz szpeju firmy Specops. Nie wiem jak jest z obsługą przez internet, ale pewnie nie jest źle, akurat o porządną opinie firmy to oni dbają. Jednym słowem - polecam. Popieram ! Sklep jest wprost mega! Nie ma dla nich rzeczy niemozliwych! Tuningowalem u nich moje G36 JG Zrobili wprost genialnie! Owszem potem dysza mi rzowalila wszystko ale to juz nie ich wina! Naprawde Polecam ten sklep! Quote Link to post Share on other sites
trejdmark Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 ja też mega polecam, serwisant to prawdziwy maniak, obsługa przez internet i stacjonarnie perfekto i w ogóle naprawdę superlatywy same. Jechałem do chłopaków specjalnie z Gdańska i była to najlepsza wycieczka od ostatnich czasów :) Polecam bardzo bardzo bardzo Quote Link to post Share on other sites
gryzli47 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Bardzo dobry sklep. Jest kilka produktów, których nigdzie indziej nie ma. Paczka wysłana na drugi dzień, a do tego dobrze zapakowana. ZDECYDOWANIE POLECAM ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts