Maku3225 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Dostalem propozycje zamiany na taka batke http://azteko.pl/bateria-1400-stick-mini-p-199.html chcialem sie zapytac czy wie ktos jak sie taka batka sprawuje (glównie prosilbym o wypowiedz uzytkownikow AK od cymy i osoby ktore mialy badz maja batke tego producenta) Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Mam taką baterię, tylko w wersji do kolby stałej (do AKMa). Wg mnie batka nie nadaję się do stocka Cymy (430fps). Rofa daje kiepskiego. Nie wiem, może mi się kiepska sztuka trafiła. Od razu zakupiłem na start Firefoxa 9,6v i nie żałuje. Tobie też go polecam lub jakiegoś LiPola. Quote Link to post Share on other sites
P3t3r Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Mi z kolei batka chodzi miodzio, więc jak widzisz to loteria. Jakbyś miał możliwość, to przetestuj i będziesz wiedział co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 U mnie jest znośna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts