Plutonowy Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Witam. Miał ktoś styczność z tym granatnikiem? Pozbyłem się swojego G&P, ale sentyment do tej rury pozostał i myślę nad zakupem właśnie King Armsa. Przez dość długi czas byłem właścicielem M203 od G&P i zdążyłem się zrazić do niego przez masakryczne luzy , kiepski plastik, beznadziejnie zrobiony celownik dlatego nadzieje pokładam teraz w King Armsie. Będę niezmiernie wdzięczny za każdą informacje na temat tego pięknego(mam nadzieje ;-) ) produktu. Quote Link to post Share on other sites
Maxim96 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Ja za jakieś dwa dni będę miał m203 K.A co prawda jest moja pierwsza rura ale zdam ci relacje :uśmiech: Semper fi Edited February 28, 2010 by Maxim96 Quote Link to post Share on other sites
Maxim96 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 A mógłbyś mi powiedzieć jakie granty polecasz tz. wiem że najlepsze są Madbulle ale ich cena też jest "Mad", myślałem o Grantach z rodzimego KingArms-a ale nie wiem czy nie lepiej dopłacić, i mieć mocniejsze czy bardziej niezawodne. Jak już mówiłem to moja pierwsza m203 "cudem kupiona w Polsce bo dodam że jest krótka i na szynę RIS" i jak w sprawie samych m203 jakieś rozeznanie mam to co do granatów trudno mi wywnioskować co lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Katana Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Odpowiem jak mantrę: jeżeli nie chcesz się zniechęcić do granatnika (waga, zasięg), kup MadBulle i uzywaj na CO2. Na 130% się nie zawiedziesz zasięgiem. Opcjonalnie PA na CO2 i 550 PSI. DO cqb własciwie wszystko jedno. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts