Arthur Currie Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Ale czy nie kończysz licencjata dopiero?? Bo z licencjatem jeszcze (o ile nie zmienili zasad naboru) nie masz co startować na SO. A tak czy inaczej jeszcze jedna rada. Siłka, siłka i jeszcze raz siłka. + oczywiście angielski szlifować. Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Babeczka w WKU mówiła, że licencja wystarczy. No i teraz wchodzi ta służba przygotowawcza do korpusu szeregowych, podoficerów i oficerów. I dopiero po tej przygotowawczej służbie składam papiery do "mojej" docelowej jednostki. Quote Link to post Share on other sites
Soman Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Służba przygotowawcza dotyczy kandydatów do NSR. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Julas babeczka w WKU mówiła ;) Ja czekam na konkrety ze strony WSOWL a nie na informacje "pani z WKU". Bo panie z WKU może i są miłe ale raczej nie sa najlepszym źródłem wiedzy. Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Dziękuję za ważną informację. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts