forzamilan Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Czy ktoś kiedyś próbował kupić eMke P&J z RISem(jest dość przyzwoicie wykonana) i wsadzić do tego markowy GB ? Nie chodzi mi o Systeme, bo kupić karabin za 600 i wstawić GB za 1200 jest niedorzecznością. Myślałem także o tym, żeby kupić M14 CYMY, GB G&P i drewniane łoże. Co o tym myślicie ? Pozdrawiam PS Prosze moda o przeniesienie tematu, jeżeli jest w złym dziale. Quote Link to post Share on other sites
Dizzy Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Zazwyczaj wymienia się części w chińskich replikach na markowe kiedy się rozsypują/są nieszczelne. Generalnie w gb cymy masz kilka dobrych części, które nie mają znaczenia w szczelności, a wytrzymują M130. Gearbox G&P jest strasznie pancerny i żeby go wsadzić do łoża może być potrzebny pilnik. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Myślałem także o tym, żeby kupić M14 CYMY, GB G&P i drewniane łoże. Co o tym myślicie ? To Zależy jak spring planujesz , jeśli nie więcej niż M130 to stok spokojnie wystarczy . Edited February 28, 2010 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Myślałem także o tym, żeby kupić M14 CYMY, GB G&P i drewniane łoże. Co o tym myślicie ? W M14 się raczej nie orientuję ale chyba taniej i lepiej byłoby kupić Veterana G&G...??? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Drewniane łoże drogie nie jest, szkielet wytrzyma M130, zębatki też, ale już nie koniecznie. Quote Link to post Share on other sites
outsider Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Jeżeli chcesz kupić i tuningować chińskie M14 to zastanów się nad tym poważnie. Jak już się zdecydujesz to pierwsze co to doszczelnienie układu poprzez zestawy cylindra i HU, ale o tym wszystkim w odpowiednim temacie tuningu chińskich M14. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts