Snopek94 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Co myślicie o tej ładowarce ? http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_lad...refox-1829.html Kusi ceną :twisted: Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 a balancer ? nie warto wg mnie. gówno jakich pełno... Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 Właśnie zauważyłem że bez balancera :o Quote Link to post Share on other sites
decigner12 Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Co to ma w ogóle być? Już graupner za 80 zl jest sto razy lepszy. I nie potrzebuje balancera. Bo sam potrafi naladować do pełna bez uwalania cel. Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Może kolega jest w podobnej sytuacji jak ja ? Ledwo kasa na batkę, a co dopiero mówić o dobrej ładowarce :) Niedawno na allegro widziałem ładowarki do li-po produkcji Turnigy za bodajże 20-25 zł, a z akumulatorem za ok. 35-40. Z balanserem i auto cut-off ( któremu de-facto i tak bym nie ufał :] ). Myślę, że taka nie powinna Ci rozwalić batki. Znajomy kupił, lecz jeszcze nie używał, jeśli będę mógł coś więcej o niej powiedzieć - dam znać. Mleczaj~ Quote Link to post Share on other sites
Snopek94 Posted March 12, 2010 Author Report Share Posted March 12, 2010 Właśnie o to mi chodzi... Nie chcę kupić ładowarki 10 razy droższej od batki, która jest warta niecałe 40 zł :) Mam nadzieje że mi batka się od razu nie zjara ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts