Grzybek_SEKS69 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 WItam, kupiłem metalowe body GP z niezdejmowanym ris-em z góry. Jest problem, mianowicie w starym plastikowym body deltaRing był nakładany, w nowym jest nakręcany - trzeba kupić nowy?? Ponad to komora hopki jest metalowa i jednoczęściowa i nie ma żadnego elementu który by trzymał komorę - co z tym zrobić czy może nowy deltaRing będzie ją ustalał?? Dzięki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Komorę trzyma lufa, a delta pierwsze słyszę żeby był nakładany, ale skoro jest musisz kupić nowy. Quote Link to post Share on other sites
Grzybek_SEKS69 Posted March 4, 2010 Author Report Share Posted March 4, 2010 moge zrobić zdj jak nie wierzysz że jest nakładany ;-) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 W emce GFC też mam taki nakładany. Też byłem w szoku :D. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 :o czyli już wierzę nie trzeba zdjęć Quote Link to post Share on other sites
Grzybek_SEKS69 Posted March 6, 2010 Author Report Share Posted March 6, 2010 dzięki wielkie za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts