DEDEk Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Mam probloem z jedną śrubą. Nie wiem jak się do niej zabrac, a może to pin? Dokładnie chodzi o http://img94.imageshack.us/i/g36c1.jpg/ tą częśc. Prosze o szybką odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 odkręcasz nakrętkę kluczem ampulowym 3mm zdejmujesz nakrętkę, wybijasz pin, naciskasz zwalniacz maga, zsuwasz gniazdo. Quote Link to post Share on other sites
Vetius Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Tylko delikatnie z tą nakrętką bo ja już ją dawno straciłem ;). Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Potwierdzam znalowe badziewie lubi pękać. Przed kręceniem sprawdź dokładnie bo dostępne są wersje z samym pinem i może wystarczy wybić... Quote Link to post Share on other sites
Taselchof Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 A czy idzie gdzieś kupić ten że pin z "nakrętką"? Ponieważ właśnie przed chwilą obie te części uległy destrukcji, najpierw nakrętka pękła przy próbie odkręcenia, później pin podczas próby wyjęcia. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Napisz do krakmanów maila lub zadzwoń. Może maja ten badziew na magazynie. Quote Link to post Share on other sites
Kulisz Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Kupujesz ten pin: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3025 Bierzesz wiertarkę z wiertłem bodajże 6mm, przewiercasz ładnie ten otwór co jest przy gnieździe i masz pin do szybkiego demontażu w giecie ;) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 nie będzie za krótki? Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nie, jeśli jest napisane, że do chwytu przedniego to musi być długi... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts