Mistral Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Witajcie! Mam dość duży problem z low capami firmy King's Arms. Posiadam obecnie M4 RAS Colt's Firearms firmy G&P i zakupiłem do eMki kilka low-capów. Magazynki mają bardzo duże luzy (same wypadają) ... ten problem jeszcze jakoś da się rozwiązać, np. poprzez oklejenie magazynka taśmą izolacyjną. Jest jednak drugi problem... magazynki nie chcą podawać kulek. Średnio na 4/5 oddanych strzałów wyleci tylko 1 kulka. Dociskanie low-capów ręką nie pomaga. Czy ktoś miał podobny problem i jakoś sobie z nim poradził ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
luis Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Hmm, miałem to samo wiele kombinacji, z marnym efektem, w końcu kupiłem real cupy z Chińskiej Republiki Ludowej firmy STAR i działają bez zarzutu. A te od KA posłałem na dno skrzyni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts