McKing23 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Wiem że są tematy na temat miar jakości kulek, ale tyle sie naczytałem o różnych typach że nie wiem co wybrać. Mam P&J 4 R.I.S i chciałbym do niego jak najlepsze kulki, nie mam lufy precyzyjnej więc myślę że kulki P&J będą najlepsze ale czy lepsze nie będą G&G? weźcie pod uwage że za cenę mogę miec 6000 kulek P&J albo 4000 innej firmy. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Bierz G&G lepiej się zachowują podczas lotu i latają dalej . Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Ale jeśli zależy Ci na ilości to weź P&J na stocku będzie to rozsądny wybór a najgorzej latać nie będą. Gdy już kupisz sobię precke wtedy G&G będą najlepsze. Quote Link to post Share on other sites
Piotro Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 do stocka kup guardery, a cena G&G tez nie jest kosmiczna wiec chyba można sobie na nie pozwolić, latają dużo lepiej.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts