Karmazyt Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Niedawno wpadłem na jakże genialny pomysł stylizowania się na armię amerykańską: - BDU Woodland, kontrakt. - FLC II Woodland, kontrakt. - Bonnie. - M4. - kieszenie do FLC. I co dalej? W takim zestawieniu, będzie to zwykły strzelec, czy raczej USMC albo FR? Może ktoś coś doradzić? Oczywiście, jakaś kamizelka pod FLC będzie, IBA prawdopodobnie jak dobrze wyczytałem? :) Może ktoś coś doradzić? Link to post Share on other sites
Cn Rudy Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Kompletnie bez sensu. Zabrałeś się do tego od .... strony :wink: Jak chcesz się stylizować skoro nie wiesz na kogo? Nie możesz pooglądać zdjęć? Tam na pewno znajdziesz inspiracje kim chcesz być ;-) Tak więc przemyśl to, a potem dopiero załóż temat Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Trochę czytałem. Poprostu, chodzi mi o to, do czego będę najbardziej podobny. USMC używa tego co potrzebne i wygodne. Czy FLC też się może zaliczać do tego? IBA+FLC jest głównie dla zwykłych żołnierzyków, więc chodzi mi o to, co będzie najbliższe takiemu zestawieniu. Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 (edited) Ohhh myyyy god. Nie wiem co napisać żebyś skumał o co nam chodzi. Poza tym pytania, które zadajesz, a nawet stwierdzenia, które w nich padają są absurdalne. Trochę czytałeś? Ale co? Bo raczej nic związanego z siłami zbrojnymi USA. Edited March 23, 2010 by Majkel86 Link to post Share on other sites
Recommended Posts