JaWojteq Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Witam, w airsoft trochę się już bawię, ale teraz postanowiłem samodzielnie coś zmienić w moim gb w hk :) . Mam więc takie pytanie jak go wyjąć piny znalazłem są 3, 2 duże jeden mały , ale co dalej, bo nie chcę nic na chama robić :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 wyjac zatrzask maga, odkręcic śrubę z prowadnicy kolby, zdjać chwyt pistoletowy. Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) kolba, chwyt pistoletowy z silnikiem, zatrzask magazynka, dolna część komory hop siup w przypadku JG albo AGM. Edited March 26, 2010 by zwierzu93 Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted March 27, 2010 Author Report Share Posted March 27, 2010 Dzięki chłopaki :) Teraz powinienem sobie poradzić, tylko kolbę ciężko odkręcić :P Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted March 27, 2010 Author Report Share Posted March 27, 2010 A jeszcze jedno pytanie te zatrzask maga, to trzeba imbusem odręcić, a kolbę na hama, bo dość mmocno przytwierdzona do body :) Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 zatrzask - imbusik, kolba - ten element od ragulacji położenia ciągniesz w dół, ściągasz kolbę z prowadnicy kolby, następnie pojawia ci się śrubka, którą odkręcasz i ściągasz klapkę. W prowadnicy jest śruba, którą odkręcasz i to wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Ja mam zwalniacz bez żadnych śrub, trzeba go wcisnąć i odkręcać lewą stronę( tą co trzyma maga) i jeszcze BC przeszkadza w wyciąganiu. ;) Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 To jest standard w boyi, nie ma imbusa w magcatchu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts