Saillupus Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Witam ostatnio wpadłem na jeden ciekawy pomysł szukałem czegoś na ten temat ale nic nie znalazłem więc postanowiłem założyć temat, a jak było to raczej jest nieaktualne :) co sądzicie o używaniu kamer w rozgrywkach asg założenie takiej mini kamery na broń która rejestrowała by "ofiary" i ewentualnych terminatorów np dla snipera byłaby bardzo pomocna przy dochodzeniu swoich praw a swoją drogą montaż takich kamer na hełmach czy broni mógłby by prowadzić do powstanie fajnych filmików tylko powstaje problem z doborem kamer jak szukałem na alledrogo to są kamerki o rozdzielczości 640/480 i 30klatek/s za 200-300zł a do tego powinna być o trochę większej rozdzielczości a takie zaczynają się od 1400zł albo wyglądają jak dyktafony ;p może ktoś z was używa już czegoś takiego i może podać jakieś przykłady? chodzi o kamerę o rozdzielczości np. HD żeby widać było szczegóły bo w rozgrywkach asg są raczej dość duże odległości, albo np. z powiększeniem 3x ja znalazłem Tylko coś takiego w przystępnej cenie: http://www.allegro.pl/item960049670_mini_s...do_youtube.html pozdro. Link to post Share on other sites
Foka Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Było, poszukaj lepiej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts