Sting Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Mam otóż taki problem - kiedy chcę włączyć / zwiększyć / zmniejszyć kropkę, kolimator nie reaguje, tak jakby pokrętło do regulacji przestało zaskakiwać (zazwyczaj słychać kliknięcie). Czy ktoś może spotkał się z tym problemem? Szukałem dosyć dokładnie na forum, ale jeśli był już taki temat, to z góry przepraszam :) Quote Link to post Share on other sites
Sting Posted March 28, 2010 Author Report Share Posted March 28, 2010 Problem rozwiązany dzięki nieocenionej pomocy AnR :D Quote Link to post Share on other sites
Przemekwg Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Podepnę się pod temat, mam chiński kolimator ACOG (ten z taiwangun) I po 2-giej strzelance przestała świecić się zielona kropka,(na początku słabo a teraz w ogóle). Co może być tego przyczyną? Dodam że czernowa kropka działa bez problemu. Pozdrawiam Przemekwg Quote Link to post Share on other sites
radzio2k Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Problem rozwiązany dzięki nieocenionej pomocy AnR :D Ładnie że powiedziałeś kto ci pomógł ale jeszcze ładniej by było jakbyś jeszcze podał rozwiązanie problemu Edited April 4, 2010 by radzio2k Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 To proste. Za tego typu usterki odpowiada niechlujnie przylutowany kabel, a nawet dwa. Należy rozebrać kolimator i dolutować kable do pokrętła. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts