Dragonelite Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Witam, mam pytanie wiecie może czy w jastrzębia zdroju, wodzisławiu śląskim, żorach lub okolicach jest sklep gdzie mógłbym kupić kulki do repliki? oczywiście chodzi o kulki bezszowe a nie takie "odpustowe". Quote Link to post Share on other sites
Pergan Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Rybnik sklep "Army Shop", ale radzę ci kupować kulki przez internet-taniej Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Rybnik sklep "Army Shop", ale radzę ci kupować kulki przez internet-taniej A jest w tym sklepie coś z ASG prócz kulek ? Quote Link to post Share on other sites
Rageman Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 W katowicach w okolicy dworca centralnego są dwa sklepy. Jeden to sklep Militaria.PL (dość mało sprzętu mają), a drugi nazywa sie Pentagon (ul. Młyńska 19). W militaria.pl można kupić, a reczej zamówić to, co mają na stronie, a jak tam ostatnio byłem to sprzedawca sam nie wiedział co sprzedają (możliwe, że trafiłem na felernego). W pentagonie można dosyć tanio mundury kupić, kulki i maja tam kilka replik (ale polecam rozmawiać o nich z tym gościem od mundurów), poza tym jak tam ostatnio byłem to mają tylko repliki Classic Army oraz Swiss Arms (na ich stronie internetowej niema replik), oraz dosyć dużo pistoletów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts