Speaker Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Witam Jak zdjąć zamek w 1911 SOCOMA? Próbowałem wybić ten zaczep który blokuje zamek w tylnim położeniu i wysunął sie do połowy ale dalej ani drgnie, z powrotem tez nie dasie go już wsadzić. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Witam Jak zdjąć zamek w 1911 SOCOMA? Próbowałem wybić ten zaczep który blokuje zamek w tylnim położeniu i wysunął sie do połowy ale dalej ani drgnie, z powrotem tez nie dasie go już wsadzić. Przesuwasz zamek do takiego małego wcięcia(przed zatrzaskiem zamka-małe półokrągłe wcięcie), i dopiero wtedy wybijasz zatrzask zamka. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 jeśli bez odciągnięcia zamkiem, na siłę wybiłeś go do polowy to może już wcale niema potrzeby go rozkładać bo jest połamany? Quote Link to post Share on other sites
Cavoh Posted May 15, 2010 Report Share Posted May 15, 2010 Do połowy wysuwa mi się jak mam magazynek w środku. Jak go wyciągam to wychodzi cały pin. Nie widzę innego problemu :P Quote Link to post Share on other sites
FlyingCat Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Zamek w SOCOM-ach zdejmuje się prawie tak samo jak we wszystkich 1911 i pochodnych. 1. wyjąć magazynek 2. zwolnić kurek 3. cofnąć zamek tak, aby mniejsze wycięcie na zamku (to bliżej szczerbinki) zrównało się z końcówka zwalniacza zamka 4. przytrzymując jedną ręką zamek w tym położeniu wepchnąć pin z prawej strony zamka, lub pociągnąć za zwalniacz zamka w kierunku od broni 5. po wyjęciu zwalniacza zamek powinien pod własnym ciężarem zsunąć się z broni skierowanej wylotem lufy w dól pod małym kontem. Tutaj jest to bardzo ładnie pokazane: . Sam filmik jest godzien polecenia - zawiera opis upgrade SOCOM-a, choć mnie akurat opcja pistoletu z preclufą ponad 300 mm "nie leży" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts