gibol Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Witam. Nie wiedziałem gdzie dać taki temat więc wkleiłem go tutaj. Jeżeli się pomyliłem to przepraszam. poszukuję jakiejś m14 za około 500zł. Wiem, że to nie będzie nic świetnego, ale chwilowo jestem na tyle bogaty, a czekać zbytnio bym nie chciał bo przyszłość jest na tyle niepewna by zbierać kilka miesięcy i wydawać te 1,5k. Wiem, że niezłe były m14 CYMY, ale jakoś sklepy ich nie sprzedają (a przynajmniej nie znalazłem ofert (SOCOM mnie nie interesuję)). A pytanie brzmi: Co polecacie? Pozdrawiam Giboś PS. Czy nie warto by odblokować dział "dla zielonych" dla wszystkich osób? Te pytanie idealnie tam się nadaję. Po dość długiej przerwie z ASG jestem niestety ponownie zielony. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) Nie ma? Mnie się wydaje, że jest. KLIKNIJ ! Edited March 30, 2010 by Karmazyt Quote Link to post Share on other sites
gibol Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 (edited) Przepraszam, mój błąd. pozostaje pytanie czy w tej cenie to będzie najlepsza replika m14. No i jak z celnością? Edited March 30, 2010 by gibol Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 M14 Cymy jest mega, zaje... etc. Tyle z mojej strony Więcej info znajdziesz: --> poszukaj ;P Quote Link to post Share on other sites
gibol Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Dzięki. Taka informacja mi wystarczy. Któregoś moderatora prosiłbym o usunięcie tematu. Po co ma zaśmiecać forum Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts