Ad4m Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Witam. Mam problem z celownikiem mechanicznym który mi odpada. Pożyczyłem kumplowi RPK i szalał z nią raptem 3 min. i zgubił mi stopkę i zniszczył celownik ... nie wiem jak on to zrobił swoimi łabskami. Przejdę do rzeczy, boję się z nim wyjść na akcję bo zgubię celowniczek :P. NIe znam się zbytnio na AK , RPK jestem miłośnikiem M4 :P, więc jestem w tym zielony ;D. Zamieszczam filmik :D. Filmik. http://www.youtube.com/watch?v=0q5x_VppPQo Pozdrawiam czekam na ew. propozycję :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Pod celownikiem powinna być blaszka która go wypycha ku górze. jeśli chodzi za luźno, możesz leciutko nagiąć uszy kombinerkami, lekko zakleszczyć tak żeby nie połamać i wbij sobie zasadę że kobiety samochodu i klamki nie pożyczam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts