Zem Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 (edited) Panowie kupiłem LR300 P&J w taiwanguns Sam początek wszystko było ok , oprócz magazynka który się zacinał. OK. Pojechałem na zlot dla ścisłości AREDNY 2010 , wyjmuje broń pierwsze co to zepsuty bezpiecznik dlaczego jak to mówią w reklamie PLAY tego nie wie nikt . OK , spiołem na krótko działa ok hop-up ok no tylko ten mag . Skończył się zlot spakowałem replikę . Wracam kupiłem bezpiecznik , montuje go wychodzę na pole strzelam wszystkie kulki drastycznie do dołu (bateria naładowana ) kręcę hop-upem w jedną i drugą stronę nic nie daje . Poszedłem po południu nakręciłem go praktycznie na fulla wystrzeliłem sporo kulek to zaczął łapać hop-up , ale odległość jakaś średnia i rozrzut straszny , nie wiem teraz muszę oddać kilkanaście strzałów żeby hop up zaczął coś działać (wcześniej tak nie było ), zastanawiam się nad reklamacją bo mam już tego dość co o tym myślicie , liczę na waszą opinie . Edited April 2, 2010 by Zem Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Widzę dwa rozsądne rozwiązania : 1. Reklamacja, poproś o zwrot kasy/wymianę na inny egzemplarz 2. Poślij replikę do jakiegoś magika(w Krakowie na pewno ktoś taki jest) : Poldeck/Anr, ewentualnie Gogin. Quote Link to post Share on other sites
Zem Posted April 2, 2010 Author Report Share Posted April 2, 2010 obawiam się że nie ma szans na wymianę na nowy egzemplarz tym bardziej na zwrot kasy ;// Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 No to gwarancja Ci zostaje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts