Blondasak Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Witam wszystkich mam mały problem z moim nowym L96A1 po złożeniu niewiem gdzie sie ładuje broń... Czy może mi ktoś pokolej napisać jak złożyć oraz jak ładować broń?? Bo sie nastwaiłem na test mojego sprzętu.. :killer: A mile widziane będą wszystkie możliwe komentarze dotyczące tej broni (od osób, które posiadają bądź posiadały taką broń) Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!!! :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Dociskasz kolanem lufę i ciągniesz w swoją stronę aż usłyszysz : trzask! Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 naciągasz sprężynę a potem wrzucasz kulkę przez lufę, potem zamykasz zamek czynnoć powtórzona 23 razy zapełnia magazynek magazynek do opróżnienia z kulek wyjmuje się przy pomocy zatrzasku u dołu osady Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Oh My God, weźcie wywalcie ten temat bo mnie krew zaleje, weź włóż lufę do ust i wyjmij gumową stopkę kolby następnie zalej ją cementem to naładuje magazynek. DAJCIE SPOKÓJ! Dzieciaku ty lepiej przeczyaj instrukcję! Dalej nie mogę zrozumieć jak to trudno rozszyfrować jak się przeładowuje replikę i jeszcze na ogólnopolskim forum robić z siebie kompletnego idiotę. Edited April 12, 2010 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Blondasak Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Koleś nieprzesadzaj.. A, ze w instrukcji piszą po japońsku i dotego tylko jak złożyc to sorry.. Szkoda mi ludzi którzy myślą, że wszystkie rozumy pozjadali.. Mam prawo sie zapytać.. I TYLE!!! A przy okazji już to załapałem dzięki wielkie za odp. oprócz pana, który radzi zabetonować lufe.. Za takie odpowiedzi dziękuje jak masz napisać coś takiego to popatrz w lustro i powiedz sobie Robie z siebie Idiote jak ci będzie miło to powiec zapisze cie do psychiatry albo jakiegoś psychologa.. Niewiesz?? to niepisz takich głupot bo według mnie ja sie zachowałem jak nowicjusz a ty jak jakiś prostak, małolat itd. Dobra wiem jesteś odemnie straszy ale to nie wiek czyni nas dorosłymi.. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 To ty nawet z obrazków na instrukcji nie możesz załapać, interesujące. Quote Link to post Share on other sites
Blondasak Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Czy mi sie zdaje czy czytanie ze zrozumieniem u ciebie zupełnie leży?? Tylko jak złożyć jest napisane i narysowane.. Co ja napisałem w pierwszym zdaniu. Ok zkończmy tą dyskusjie może to był głupi temat bo po 10min sam wpadłem wkońcu na to ale twoja odpowieć niebyła miła ani pomocna.. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Rozumiem żeby to było coś ważnego problemy z hop upem, zestawem spustu itp. ale zaśmiecać forum takimi tematami, bywa. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 ....... zabetonować kolbę radził. Słowo pisane jak widać trudne w odbiorze bywa. Quote Link to post Share on other sites
Snipper42 Posted April 15, 2010 Report Share Posted April 15, 2010 Dobra pomóżmy mu XD 1) Wyciągasz z pudełka takie prostąkątne (magazynek) 2) Wyciągasz kulki (jeśli w ogóle wiesz co to jest) 3) Kulki (takie okrągłe) :P wciskasz do dziurki w magazynku 4) Po załadowaniu kulek wsadzasz magazynek do prostokątnego otworu w L96 z dołu jest taki prostokątny otwór 5) Przeciągasz zamek (jeśli wiesz co to jest) do siebie aż usłyszysz takie KLIK! i odpychasz od siebie 6) celujesz sobie w nogę z odległości ok 5cm i naciskasz spust PS Koniecznie w nogę za pierwszym strałem wystrzel - Taka jest tradycja AirSoftu. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted April 16, 2010 Report Share Posted April 16, 2010 Dobrze że w ogóle dzieciak wiedział jak paczkę otworzyć i tematu nie zakładał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts