Skejter Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Witam. Będę kupowal lufe precyzyjna firmy madbul http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1931 I mam pytanie-czy jak bedzie miala ciut inna srednice zewnetrzna to bedzie pasowac do komory hop upa czy niema to wiekszego znaczenia? Mam replike ak-cymy z standartowa komora.ale wole sie upewnic doswiadczonych ludzi. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 A dlaczego miała by mieć inną średnicę zewnętrzną? Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted April 14, 2010 Author Report Share Posted April 14, 2010 Niewiem-dlatego pytam. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Meche Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 W komorach zazwyczaj jest trochę luzu. Skoro kupujesz dobrej firmy lufe, to powinna mieć standardowe wymiary. Nie wydaje mi się, żebyś miał jakieś problemy, bo przecież gumkę hop-up zakładasz na lufę czyli jak by lufy miały inną średnicę zewnętrzną to by musiał być inne gumki Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 Wbrew temu co piszecie napiszę tak. Sam jak zakładałem preckę Systemy do komory HU w moim AK Boya to miałem trochę problemów, a mianowicie precka miała ciutkę większą średnicę zewn. niż lufa stockowa. Oczywiście po kilku nieudanych próbach i jednej zniszczonej gumce udało mi się ją włożyć, ale jednak różnice są, nie duże, ale są. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts