Mogat Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 widzial ktoś kiedy kolwiek ten sklep sa ciekawe rzeczy np gogle US za 60zl z szybka balistyczną.Jest wiele ciekawych artykułów Link do hełmu Są tez racje MRE po 35zł kupa fajnych rzeczy Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 nie chce mi sie wierzyc ze te gogle za 69 zl sa balistyczne co prawda wygladaja jak Sun Wind & Dust m1974, ale generalnie opisy towaru w tym sklepie az ociekaja marketingiem. ale helm to moze byc ciekawa propozycja. czy ktos wie jak sie sprawuja takie helmy z poliuretanu, lepiej niz ABSowe? a moze lepiej troche dolozyc i kupic stalowy albo moze oryginalny kewlarowy jakis (dla klimatu :) ) ? Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 to są gogle taktyczne a nie balistyczne czosnku, ale ciekawostkś jest ze napisali tam w opisie ze wytrzymująstrzał z 0,5m z AEG, ciekawe tylko jakiego i czy to naprawde sprawdzali :? Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 no to niech sie zdecyduja czy taktyczne czy z szybka balistyczna. one wygladaja jak zwykle gogle ktore nosza kierowcy zeby ochronic oczy przed pylem i ewentualnie jakimis drobnymi kamyczkami podczas jazdy. strzal z AEGa? hmm... Quote Link to post Share on other sites
Punisher Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Są tez racje MRE po 35zł kupa fajnych rzeczy MRE to mają raczej drogo, na Allegro chodzą po 25zł a to i tak dużo za dużo jak na jednodniową rację, którą tak naprawdę się nie najesz. Kiedyś na Allegro były MRE po 15zł za sztukę i to już było opłacalne niestety trzeba było wziąć cały karton 12szt. Inne rzeczy też mają drogo, chociażby buty i oporządzenie. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Wydaje mi się, że poliuretanowy hełm ochroni przed stosowaną na naszych polach walki amunicją 6mm. ;) A sklep ciekawy, faktycznie. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 w sumie mozna ten helm kupic. w razie czego mozna zgodnie z prawem go odeslac w ciagu 10 dni. kto zostanie poliuretanowym testerem ? :) Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 wiesz,jeszcze zeby ci na tyłek wchodził to by sie na co przydać ale łba to nie masz co chronic :) jedynym atutem tego hełmu imho jest fakt ze posiada pokrowiec w kamuflażu, zawsze pokrowiec to co innego niz czarny garnek zawsze dziwnym trafem wystający nad to za czym starasz sie sprytnie schowac ;) choc za 135 to sobie mozna juz załatrwic amerykański m1 i dokupić ze 3 pokrowce do niego :) chyba tak zrobie jak mnie bedzie stać, sobie ściągnę jakąs kopię albo oryginalnego blaszaka M1 co by pasowal do guna :) ciezkie to jak cholera ale jaki klimat :D co do tych gogli to ejsly naprawde wytrzymują strzał z aeg'a to fajne by były, ale wątpię dlatego pewnie obejde sie smakiem... co do cen sklepu to przylookajcie sobie po ile kulki ;) całkiem dobre ceny są, szkoda ze stingerów nie mają 0,25 :D Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Bardzo ciekawy sklepik :wink: Tylko tam zajrzałem a tu: T-shirt - kolor DPM a na zdjęciu koszulka we francuskim camo (CCE). Sorry z OT ale nie mogłem się powstrzymać :lol: Quote Link to post Share on other sites
DJ DESECZKA Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 A wogole co to za wzor helmu?? :roll: sorry za ot Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=254 niezła cena zwłaszcza ze w zestawie jest montaż Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Witam Sama latarka to ~109 zl przynajmniej u mnie, taka sam tylko srebrna jest chyba tansza bo cos ok 99 montaz to max 20 na targu od ruskich mozna dostac, nawet lepiej sie mozna utargowac wiec pozostaje ok 70 zl za wlacznik :? ( ktory nawiasem mowiac mozna zrobic samemu ) jak dla mnie nie jest to dobra cena :/ Pozdrawiam Bocian Quote Link to post Share on other sites
Grucha_pl Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 CO do tych gogli to nei mozna powiedziec ze jak 60zl to nie wytrzymaja. Moje za 49zl na MotoCross wytrzymuja bez problemu strzaly z AEG-ow no ale tylko stockowych, z podrasowanym bylo gorzej - zostalo wgniecenie lekkie.. Ale jak za 49zl to calkiem fajne :P Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Propozycja dla moderatora - topic sie troche rozrósł, a z tego co widze to dotyczy głównie sklepu Spec cośtam, więc możnaby go przenieść do topicu o tym sklepie w Sklepy :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts