paweleq Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Witam! Dziś dostałem swoją pierwszą replikę.Jest to replika pistoletu MP5 firmy JG.Nie będę sie rozpisywał nad wrazeniami, bo jeszcze 10 godzin ładowania zostało, ale mam pewien problem.Otóż kolba rozkłada się tylko do 1-go stopnia (posiadacze wiedzą o czym mówie) i nawet nie "zaskakuje".Kiedy tylko przycisne ją do barku, z powrotem się wsuwa.Wie ktoś o co może się rozchodzic? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Może trochę ale trochę spiłuj zabezpieczenie? Quote Link to post Share on other sites
paweleq Posted April 27, 2010 Author Report Share Posted April 27, 2010 Wole nie kombinowac, bo gwarancje strace. Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Gwarancja jest na GB nie części zewnętrzne ;) Quote Link to post Share on other sites
dzerad Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) U mnie wystarczyło wyciągnąć z kolby po prawej stronie tę blaszkę i plastikową blokadę pod tą szyną kolby. Zadziwiająco bez tych części działa wszystko tak jak powinno. Edited March 21, 2011 by dzerad Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Gwarancji nie stracisz. Z kolby wyjmij taką małą blaszkę, powinno to pomóc. Ale uważaj, ma to swoje skutki uboczne - czasem ta kolba Ci się sama schowa, albo wypadnie z prowadnicy :P Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 "Napisano 27 kwiecień 2010 - 18:52 Gwarancja jest na GB nie części zewnętrzne ;)" "Napisano 21 marzec 2011 - 20:27 U mnie wystarczyło wyciągnąć z kolby po prawej stronie tę blaszkę i plastikową blokadę pod tą szyną kolby. Zadziwiająco bez tych części działa wszystko tak jak powinno." He? kolega chyba przez niecały rok dał radę to już zrobić Quote Link to post Share on other sites
Militiae Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Moglibyście coś z tą kolbą więcej poradzić ? Mam ten sam problem i już mnie zaczyna krew zalewać. :angry: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts