yuro Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Mam kałasza od boyi, i zaczął strzelać fochy, przy naciśnięciu spustu albo wyleci kulka normalnie, albo wylecą dwie albo ani jedna, ponadto nie mogę prowadzić ognia ciągłego. Sprawa magazynka wykluczona, wypróbowałem to na 6 magazynkach i nadal to samo. Jakieś pomysły na szybkie rozwiązanie problemu? Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Mam kałasza od boyi, i zaczął strzelać fochy, przy naciśnięciu spustu albo wyleci kulka normalnie, albo wylecą dwie albo ani jedna, ponadto nie mogę prowadzić ognia ciągłego. Sprawa magazynka wykluczona, wypróbowałem to na 6 magazynkach i nadal to samo. Jakieś pomysły na szybkie rozwiązanie problemu? Rozebrać, sprawdzić komorę HU wraz z gumką, luknąć też na dyszę podczas pracy GB, na razie tyle ;) Quote Link to post Share on other sites
yuro Posted April 30, 2010 Author Report Share Posted April 30, 2010 Zrobione, wyczyszczone, nie naprawione. Quote Link to post Share on other sites
VasiLiev Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 miałem RK-06 i szczerze po za wyglądem nic w niej dobrego nie ma hop up świruje, nie zasysa kulek. Spróbuj tak jak ja wymienić dystanser na zrobiony z wkładu do długopisu ;) Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 ponadto nie mogę prowadzić ognia ciągłego Nie możesz ciągłym strzelać, bo? Opisz co się dzieje, że nie możesz. Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Miałem identyczne problemy z Kałaszem Cymy. Przyczyną była zapaprana dysza. Luknij i wyczyść. U mnie pomogło. Pzdr Quote Link to post Share on other sites
pampkin Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ew. z tym ogniem ciągłym coś z selektorem,ale niewiadomo jak ten problem się ukazuję. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts