klimek2 Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Mam problem z repliką jak w tytule, zacina się w tylnym położeniu i gaz mi ucieka. Po rozebraniu zauważyłem wyrobione części przy obudowie HU. Czy ktoś z Was wie jak wyjąc ją z lufy zewnętrznej? Kombinowałem już w różny sposób i w żadnym wypadku nie chce wyjść :( Pomóżcie :cry: Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 jeśli lufa jest metalowa powinno sie ja dac wykrecic z komory nabojowej a wtedy mozna wyciagnac lufe właściwą razem z komorą HU. Jestli to platik to na siłę, rozegnij. Lub odkręć taki malutki dynks koło otworka przez który przechodzi oś główna broni. Quote Link to post Share on other sites
klimek2 Posted May 6, 2010 Author Report Share Posted May 6, 2010 Wszystko jest metalowe i nie da się wykręcić chociaż udało mi się - siłą, trzeba podważyć lekko od strony pokrętła od regulacji HU (np płaskim śrubokrętem) i lekko pukać w czymś "miękkim" od strony gdzie wchodzi prowadnica sprężyny. Przyznam że wyciąga się ciężko ale składa bez większych problemów co mnie trochę zadziwiło. Później postaram się wrzucić jakieś fotki jak to zrobić dla "potomnych" Dexterkrak dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts