rabit Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) Witam, posiadam replike m6 swiss arms BE i mam problem, gdy laduje to czasem samo strzeli kulka, a czasem zaladuje kulke i tez samo "strzeli" ale nic nie leci, jest to moja 1 replika i dostalem ja pare dni temu wiec boje sie ja rozbierac, w czym moze tkwic problem? Replika bez gwarancji. Edited May 8, 2010 by rabit Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Wyrobiony mechanizm spustowy. Trzeba będzie zainwestować parę groszy w części i serwiasnta Quote Link to post Share on other sites
rabit Posted May 8, 2010 Author Report Share Posted May 8, 2010 dokladniej jakei czesci? i gdzie moge kupic czesci do owej repliki? bo nei moge znalesc Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Prawdopodobnie zaczep szyny spustowej. Pewnie dlatego że sprzęcik schodzony jak bułgarska tirówka. Pewnie trzeba będzie kupic cały moduł spustowy, bo niewiem czy da się kupić samą szynę. Zaglądłem do polskich sklepów niestety nima. Trzeba będzie serwis odwiedzic Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts