Trykulec Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Witam. Bawiłem się w tuning swojego glocka hfc no i uszkodziłem nieodwracalnie sprężynę tą od tłoka. Czy jest możliwość dokupienia gdzieś owej sprężyny(przynajmniej wymiary podobne)? I czy ktoś może robił sobie sprężynę na zamówienie przez jakąś firmę? Chodzi mi głównie o to, jaka może być sztywność takiej sprężyny oraz oczywiście jak wygląda to cenowo? Quote Link to post Share on other sites
cyfroni3232 Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 a samemu nie możesz :wink: to nie jest aż takie trudne... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted May 9, 2010 Author Report Share Posted May 9, 2010 aż tak się na tym nie znam, niestety Quote Link to post Share on other sites
BoB3k Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 a samemu nie możesz :wink: to nie jest aż takie trudne... :roll: ...Brawo, nabiłeś posta, i do tego jakże inteligentną odpowiedzią, wnoszącą tak wiele do tematu :wink: , Trykulec, poszukaj po sklepach, jak nie znajdziesz to daj ogłoszenie w komisie, ktoś pewnie ma niepotrzebną sprężynę na sprzedaż ;) ... Quote Link to post Share on other sites
Trykulec Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 problem zażegnany. Na tajgun.pl mają sprężyny za 3-4zł sztuka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts